Υλικά
-
500 γρ φιλέτο κοτόπουλο
-
1/4 κούπας ελαιόλαδο
-
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
3 Πολύχρωμες πιπεριές
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
1 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
-
2 κουταλιές μουστάρδα
-
Χυμό από 2 λεμόνια
Οδηγίες μαγειρέματος
-
Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα τσιγαριζουμε το κρεμμύδι.
-
Βήμα 2
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους και το ριχνουμε στην κατσαρόλα.
-
Βήμα 3
Το αφήνουμε 3-4 λεπτά να τσιγαριστει και από τις δυο πλευρές και προσθέτουμε τη μουστάρδα, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.
-
Βήμα 4
Στο τέλος βάζουμε τις πιπεριές μαζί με το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε μια κούπα ζεστό νερό και το αφήνουμε για 30 λεπτά να σιγοβρασει.
-
Βήμα 5
Μόλις “πιει” τα υγρά του είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
cookpad.com