Νόστιμη και εύκολη συνταγή, όχι μόνο για ένα γρήγορο και ελαφρύ γεύμα αλλά και σαν ορεκτικό.
Υλικά (2)
6-8 αυγά
μισό κεσεδάκι φρέσκα μανιτάρια (κατά προτίμηση πλευρώτους)
2 φέτες γαλοπούλα
2 φέτες τυρί του τοστ
½ φλ. γάλα
½ πιπεριά ψιλοκομμένη
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
μισό κεσεδάκι φρέσκα μανιτάρια (κατά προτίμηση πλευρώτους)
2 φέτες γαλοπούλα
2 φέτες τυρί του τοστ
½ φλ. γάλα
½ πιπεριά ψιλοκομμένη
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρολίτσα ή σε τηγάνι σοτάρουμε λίγο τα μανιτάρια αλατοπιπερωμένα και τη πιπεριά σε λίγο ελαιόλαδο. Στη συνέχεια τα μεταφέρουμε σε ένα μικρό ταψί ή πυρέξ και αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο ακόμα ελαιόλαδο. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με σύρμα, συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε το γάλα, τη γαλοπούλα και το τυρί ψιλοκομμένα. Τα ρίχνουμε πάνω από τα μανιτάρια και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.