Βιβλιοπρόταση: Το τελευταίο βιβλίο του Παναγιώτη Αρχοντή “ΦΥΛΑΚΕΣ” από τις εκδόσεις Διάνοια

Οι Φύλακες είναι η συνέχεια του "Θα σου πω... πως έζησε" επίσης από τις εκδόσεις Διάνοια

Για άλλη μία φορά η κινηματογραφική γραφή συνεπαίρνει τον αναγνώστη για να τον οδηγήσει σε ένα θρίλερ συνωμοσίας και φανατισμού αναδεικνύοντας τις συνέπειές του πάνω στον άνθρωπο. Σε έναν αγώνα για την επικράτηση του καλού έναντι του κακού, με ήρωες και αντιήρωες.

Προσεγγίζοντας με απόλυτο σεβασμό και αγάπη τη γυναικεία φύση, εξυμνώντας τη, ως αυτόφωτη με ενσυναίσθηση, τρυφερότητα, αντοχή και δύναμη. Η ηρωίδα, η “Αρτέμιδα” είναι όλα όσα αντιπροσωπεύει η γυναικεία φύση, μάχεται για όσους αγαπά με σεβασμό και πίστη στα ιδανικά και στις παραδόσεις. Τρεις διαφορετικοί πολιτισμοί, τρεις διαφορετικές θρησκείες κοινός παρονομαστής όλων το ήθος και μια γυναίκα η Αρτέμιδα που τους καθοδηγεί να ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στην απειλή που παραμονεύει . Ο συγγραφέας καταφέρνει να εναλλάσσεται από την ωμή βία και το σκληρό πρόσωπο του φανατισμού στην αρχαία φιλοσοφία και την ιστορία του τόπου μας κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη οδηγώντας τον στην ολοκλήρωση της μυθοπλασίας.

Οι “ΦΥΛΑΚΕΣ” είναι ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί, το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Επιμέλεια κειμένου: Φλώρα Τ. Ζοζέ

 

 

info: Παναγιώτης Αρχοντής

Ο Παναγιώτης Αρχοντής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα.

Με καταγωγή από τη Θάσο περνάει τα παιδικά του καλοκαίρια στο όμορφο νησί της Μακεδονίας και ονειρεύεται να γίνει Αξιωματικός. Εισάγεται στη Σχολή Ευελπίδων και αποφοιτά το 1991.

Ο συγγραφέας Παναγιώτης Αρχοντής
Ο συγγραφέας Παναγιώτης Αρχοντής

Έχει master στις Διεθνείς Σχέσεις και την εφαρμοσμένη Στρατηγική από το πανεπιστήμιο του Plymouth.

Επίσης, πιστοποιητικό παρακολούθησης σπουδών στο Τμήμα Ανθρωπίνων Επιστημών του Harvard, µε εξειδίκευση στη μελέτη της Αρχαίας Ελληνικής Μυθολογίας.

Το πάθος του είναι η Ελλάδα, τα βιβλία και η θάλασσα. Μετά από 30 χρόνια υπηρεσίας αποτραβιέται στη Γαλλία, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά. Ο ΕΒΡΟΣ είναι το πρώτο του συγγραφικό πόνημα.

 

 

 

 

Πηγή εξωφύλλου και πληροφοριών

 

Related Posts

Next Post

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.