Ένας παιδί μόλις 15 έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ενεπλάκη σε τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής (16.2.2025) στη Φυλή.
Το τροχαίο έγινε στην οδό Ιάσμου στην περιοχή της Φυλής. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο οδηγός του αυτοκινήτου, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και εξετράπη της πορείας του.
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν συνολικά 4 άτομα. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο 15χρονος, ενώ δύο ακόμα άτομα απεγκλωβίστηκαν με σοβαρά τραύματα. Ένας εκ των τραυματιών υπέστη ακρωτηριασμό κάτω άκρου. Ακόμα ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.
Άμεση ήταν η ανταπόκριση του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο συνολικά με 4 ασθενοφόρα – εκ των οποίων μια κινητή ιατρική μονάδα.
Οι άνδρες του ΕΚΑΒ επιχείρησαν στο σημείο και μετέφεραν δύο άτομα στο Αττικό Νοσοκομείο και άλλα δύο στον Ευαγγελισμό.