Οι λάτρεις του street food και των τολμηρών γεύσεων στην Αθήνα έχουν έναν νέο λόγο να ανυπομονούν, καθώς η παγκοσμίου φήμης αλυσίδα εστιατορίων Taco Bell ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στην ελληνική πρωτεύουσα μέσα στο καλοκαίρι του 2025.
Το νεανικό brand, εμπνευσμένο από τη μεξικάνικη κουζίνα, υπόσχεται να προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία γεμάτη “cheesy, saucy, spicy και τραγανές απολαύσεις”, συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία σε έναν σύγχρονο, γρήγορο τρόπο ζωής.
Ο Chet Patel, Chief Marketing Officer της Taco Bell UK & Europe, δήλωσε ενθουσιασμένος για την έλευση του brand στην Ελλάδα και την προοπτική σύνδεσης με τους Έλληνες λάτρεις του street food, επισημαίνοντας ότι η Taco Bell είναι παγκοσμίως γνωστή για τις τολμηρές γεύσεις και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει.
Το μενού περιλαμβάνει αγαπημένες επιλογές όπως το διάσημο Crunchy Taco, μια από τις κλασικές συνταγές του brand από το 1962. Το τραγανό κέλυφος καλαμποκιού γεμίζεται με πρωτεΐνη, φρέσκο μαρούλι και τριμμένο τσένταρ, προσφέροντας μια αυθεντική street food εμπειρία. Επίσης, τα burritos, οι quesadillas και τα crispy nachos αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις, ενώ το εμβληματικό Crunchwrap Supreme™ κατέχει ήδη σημαντική θέση στην γαστρονομική παράδοση της Taco Bell. Όλα τα γεύματα θα παρασκευάζονται κατά παραγγελία, χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά όπως τραγανό μαρούλι, ζουμερές ντομάτες και δροσερή κρεμώδη sour cream.
Με πάνω από 8.500 εστιατόρια παγκοσμίως, η Taco Bell φημίζεται για το απολαυστικό της μενού και τις καινοτόμες συνταγές της. Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία γεύσεων και αισθήσεων στα εστιατόρια που θα ανοίξουν μέσα στο 2025, με περισσότερες λεπτομέρειες για την ακριβή τοποθεσία του πρώτου καταστήματος να ανακοινώνονται σύντομα.
Την έλευση της Taco Bell στην Ελλάδα φέρνει η Food Plus ΑΕΒΕ, εταιρεία με μακρά εμπειρία ως franchisee της YUM! Brands Inc. στην ελληνική αγορά. Η Food Plus ιδρύθηκε το 1989 για την ανάπτυξη της Pizza Hut και από το 1997 ανέλαβε και την ανάπτυξη των εστιατορίων KFC. Σήμερα, διαχειρίζεται ένα δίκτυο 21 ιδιόκτητων εστιατορίων KFC σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.
Για τη στελέχωση των εστιατορίων Taco Bell, η εταιρεία αναζητά υπεύθυνους βάρδιας και προσωπικό κουζίνας, δεχόμενη βιογραφικά στο career@taco-bell.gr.