Εννέα ελληνικά σκληρά τυριά στα καλύτερα «σκληρά τυριά». Η λίστα του TasteAtlas

Η γραβιέρα τόσο της Νάξου όσο και της Κρήτης βρέθηκαν στην πρώτη τριάδα, πίσω από το – αναμενόμενο- Parmigiano Reggiano. Γραβιέρα Νάξου Αυτό το τυρί παράγεται στο νησί της Νάξου στις Κυκλάδες εδώ και τουλάχιστον έναν αιώνα. Παρασκευάζεται από παστεριωμένο αγελαδινό γάλα ή από μείγμα πρόβειου γάλακτος και κατσικίσιου γάλακτος σε ποσοστό 20% το πολύ. Είναι … Συνεχίστε να διαβάζετε το Εννέα ελληνικά σκληρά τυριά στα καλύτερα «σκληρά τυριά». Η λίστα του TasteAtlas.