Το Frankie εντάσσει με πρωτοτυπία τις βιολογικές πρώτες ύλες στα πιάτα του menu, του Χρήστου Αθανασιάδη, με διακόσμηση που παραπέμπει στο οικείο και πολυτελείς λεπτομέρειες, υπόσχεται να γίνει το αγαπημένο σας στέκι για lunch break.
Το βραβευμένο ως newcomer, εστιατόριο Frankie, μετά από ενάμιση περίπου χρόνο επιτυχημένης πορείας στο Κολωνάκι, όπου κατάφερε να κλέψει τις καρδιές των Αθηναίων foodies, ανοίγει πανιά γεύσης και σας υποδέχεται με νεοϋορκέζικη διακόσμηση και αυθεντικό ιταλικό ταμπεραμέντο, στο πλήρως ανακαινισμένο τριώροφο κτίριο της οδού Χαριλάου Τρικούπη 125, στη Νέα Ερυθραία.
Το ιταλικό alter ego των εστιατορίων nice n easy, πιστό στη sustainable φιλοσοφία του ομίλου, εντάσσει με πρωτοτυπία τις βιολογικές πρώτες ύλες στα πιάτα του menu, του Χρήστου Αθανασιάδη, executive chef του ομίλου nice n easy θα σας παρασύρουν από την πρώτη κιόλας μπουκιά.
Το Frankie, με διακόσμηση που παραπέμπει στο οικείο και πολυτελείς λεπτομέρειες, υπόσχεται να γίνει το αγαπημένο σας στέκι για lunch break. Η ιδιαίτερη λίστα από cocktails, θα γίνει η απόλυτη αφορμή για έξοδο μετά τη δουλειά, ενώ η ξεχωριστή κάρτα brunch θα σας χαρίσει ξεχωριστές στιγμές απόλαυσης κάθε σαββατοκύριακο. Ο ρουστίκ ξυλόφουρνος και η ανοιχτή κουζίνα, που πρωταγωνιστούν στο χώρο,δίνουν έναν ιδιαίτερο και cozy χαρακτήρα.
Την επιμέλεια της διακόσμησης ανέλαβαν οι αρχιτέκτονας Κωνσταντίνα Μπάστα και το αρχιτεκτονικό δημιουργικό γραφείο Basta Team, οι οποίοι με προσοχή και φρέσκια ματιά, δημιούργησαν έναν χώρο με σαφείς αναφορές στις τρατορίες της Νέας Υόρκης, με έκδηλα τα στοιχεία της ιταλικής και μεσογειακής κουζίνας.