Την αποκάλυψε μέσα σε ένα σκηνικό με άρωμα Αμαζονίου, στο Tudor Hall του ξενοδοχείου King George, με τις νέες κάψουλες Nespresso να συνοδεύοντα αρμονικά από ένα tailored χριστουγεννιάτικο brunch με την υπογραφή του σεφ Αστέριου Κουστούδη.
Σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα με επιρροές από τα δάση του Αμαζονίου, η Nespresso παρουσίασε στο Tudor Hall του King George ένα μοναδικό brunch εμπνευσμένο από τις νέες limited edition festive ποικιλίες “Gifts of the Forest”. Εκεί, είχαμε ευκαιρία να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για τις φετινές εορταστικές ποικιλίες της Nespresso, να τις δοκιμάσουμε και να γευτούμε tailor made πιάτα με την υπογραφή του executive chef του “King George”, τον πολυβραβευμένο Αστέριο Κουστούδη.
Με τον κύριο Αντώνη Αυγερόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Nespresso Hellas, να μας καλωσορίζει σε ένα πυκνόφυτο, άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό, ο Coffee Ambassador Γιώργος Παπαχρυσανθάκης μας σύστησε στις φετινές festive ποικιλίες της εμβληματικής μπράντας, αρχής γενομένης από τον Forest Black: έναν 100% Arabica καφέ με πλούσια γεύση και γεμάτο σώμα, που πλαισιώνεται από τον Forest Fruit Flavor, γεμάτο αρώματα από χειμωνιάτικα κόκκινα φρούτα, αλλά και τον Forest Almond Flavor, με διακριτική επίγευση αμυγδάλου. Τη γευστική δοκιμή συνόδευσε ένα tailor made χριστουγεννιάτικο brunch, που μας ταξίδεψε γευστικά στα βάθη του δάσους, βασισμένο σε κόκκινα φρούτα, καρπούς και μανιτάρια, σε φίνους και απροσδόκητους συνδυασμούς γεύσεων.
Η αγάπη της Nespresso για το δάσος δεν περιορίζεται όμως μόνο στα Χριστούγεννα, αλλά εκτείνεται σε όλη τη διάρκεια του έτους, κατά την οποία, σε συνεργασία με την Conservation International, η εταιρεία συνεισφέρει στην προστασία 10 εκατομμυρίων δέντρων στο δάσος του Αμαζονίου, στη Λα Πεδρέρα της Κολομβίας. Πατρίδα μερικών από τις σπουδαιότερες ποικιλίες καφέ στον κόσμο, που φτάνουν στο ποτήρι μας, χάρη στις βιώσιμες πρωτοβουλίες της Nespresso.
ΠΗΓΗ ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ