Εστιατόρια με εξαιρετικό design και ιδιαίτερα πιάτα από βραβευμένους σεφ. Ανανεωμένα μενού και νέες γευστικές προτάσεις σε μια Αθήνα που δεν λέει να δροσιστεί, αλλά «φλέγεται» συνεχώς από έμπνευση.
Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας με επικεφαλής τον πολυβραβευμένο σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο. Έξοχη κουζίνα, ελληνοπρεπής, με αίσθηση του μέτρου και της αρμονίας, με λεπτές γεύσεις και εξαιρετική τεχνική. Ο σεφ ακουμπάει γερά στην πάτρια κουζίνα, την προσεγγίζει σεβαστικά και με το ταλέντο του την εισάγει στον δύσκολο χώρο της fine dining γαστρονομίας. Το μενού αντλεί φέτος έμπνευση από τα Ελευσίνια Μυστήρια, πανάρχαια γονιμική τελετή προς τιμήν της θεάς Δήμητρας (Γη μητέρα) και της Κόρης (Περσεφόνη) που στη συνέχεια, εξελίχθηκε σε τρομερή και άκρως μυστική τελετουργία μύησης στη σχέση της ζωής, του θανάτου και της μετά θάνατον αναγέννησης.
Ο σεφ τοποθετεί στις δημιουργίες του τα πιο απλά, τα πιο συνηθισμένα και πιο αγαπημένα τοπικά ελληνικά προϊόντα -τομάτα, φέτα, τραχανά, αγκινάρες, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και ψιλοκεντά με έμπνευση και αληθινή γνώση της φύσης των υλικών του, θαυμάσια λιτά πιάτα με γευστικό βάθος. Η παρουσίαση των πιάτων συνοδεύεται από μια μικρή αναφορά στα διαδραματιζόμενα στις πέντε ημέρες που διαρκούσαν τα μεγάλα Ελευσίνια Μυστήρια και που μπορούσε να παρακολουθήσει το κοινό (τις υπόλοιπες τέσσερις οι μύστες αποσύρονταν στο απρόσιτο Τελεστήριο και κανείς δεν έμαθε ποτέ τι φοβερό γινόταν μέσα στο ιερό).
Καθώς το εστιατόριο από τον 7ο όροφο αντικρίζει σε απόσταση αναπνοής τον Παρθενώνα, την Πλάκα και όλο το αθηναϊκό κέντρο, το γεύμα αναδεικνύεται σε μια τελετουργία μύησης του σύγχρονου επισκέπτη στο συνεχές της ελληνικότητας μέσα από τη γευστική «ελευσίνια» διαδρομή. Προσφέρονται δύο μενού γευσιγνωσίας. Το μενού «Μύησις» με 11 στάδια και το μενού «Εποπτεία» με 11 στάδια επίσης, που είναι vegetarian. Επιλέγοντας το μενού «Μύησις», θα ξεκινήσετε με την «Ατραπό» δηλαδή ντοματοκεφτέδες γεμιστούς με φέτα, κρέμα δυόσμου και κράκερ ντομάτας -το ελληνικό καλοκαίρι μεταφρασμένο σε υπέροχη γεύση και θα συνεχίσετε με το «Γη μήτηρ»: σπανακοπιτάκι με ζωντανό το σπανάκι τυλιγμένο σε λεπτή βάφλα από σπανάκι και από πάνω κρέμα φέτας.